Mini WiFi kamera Video kaydedici 1080P HD ses dahil

450,00

Mini WiFi kamera Video kaydedici 1080P HD ses dahil ücretsiz kargo

Stokta yok

Açıklama

Uyarı/Sorumluluk reddi beyanı
⚠️Kamera ürünleri yalnızca yürürlükteki yasa ve yönetmeliklerin izin verdiği amaçlarla kullanılabilir. Ürünün yasa dışı faaliyetlerde kullanılması kesinlikle yasaktır. Lütfen ülkenizde/bölgenizde geçerli yasa ve düzenlemelere uyun.

[160 ° geniş açı ve 1080P HD]160 ° geniş açılı lens ve 1080P HD reselution ile mini kamera, ayrıntıları net bir şekilde yakalar ve iç mekanlarda her şeyin daha büyük bir görünümünü sağlar. Mükemmel yapısal tasarımı ile, evinizi, ofisinizi, bahçelerinizi vb. Izlemek için her yerde kolayca gizlenebilir.

[2024 sürüm WiFi kamera]Mini kablosuz kamera, 2024 yılında en son üründür, iOS ve Android cihazlarını destekler, uygulamayı indirin ve ağa bağlayın, uygulamada dünyanın her yerinden canlı video görüntüleyebilirsiniz. Video mikro SD kartta kaydedilebilir, telefonu, yastığı, bilgisayarı görüntüleyebilirsiniz.

[5m kızıl ötesi gece görüşü]6 görünmez ve aydınlık olmayan kızılötesi ışık ile donatılmış olan bu minyatür kamera, odanızın gündüz ve gece denetimi için mükemmel olan 5m’ye kadar olağanüstü bir gece görüş aralığı sağlar. Gündüz 10m kaydedebilir.

Değerlendirmeler

Henüz değerlendirme yapılmadı.

“Mini WiFi kamera Video kaydedici 1080P HD ses dahil” için yorum yapan ilk kişi siz olun

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir